I could really need a wish right now, wish right now

Hej!
Så otroligt fint väder ute idag
, efter skolan gick jag med Alex, Johanna, Evelina och Michelle till stan, skulle kolla ifall Akademibokhandeln hade en speciell tysk lärobok + ljudbok (Tyska direkt heter boken), men de hade de inte. Så ska beställa hem den från Bokia.se istället. Men köpte istället en bläckpenna :)
Sedan gick vi och fikade, min snälla tvilling bjöd mig, eller rättare sagt jag fick inte köpa själv ;o haha! Vi pratade bland annat om piercingar.. ååh jag saknar mina så mycket! funderar på att pierca mig igen, fast denna gång kaaanske smile, men jag vet inte. vi får la se :)

Ska ut snart tror jag, tar med mig laptopen ut och sätter mig i gräset, alex kanske skulle komma också :) om inte, så går jag hem till mormor och sätter mig på hennes gräsmatta :)

(haha, just nu lysnar jag på världens roligaste låt på tyska xD låter så himlans fult! xD)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hejsan! välkommen till min lilla blogg! Jag heter Nadja och är 17 år fyllda. Mitt liv består av vänner, foto, musik och familjen. Jag går Andra året på Kopparlundsgymnasiet i Västerås, som är en speciall inriktad skola inom Media Samhäll och Design. Och där trivs jag. Här i min blogg kommer ni få läsa om min vardag, sådant jag gillar, ibland slänger jag även upp lite bilder, och lite annat! hoppas ni har en bra dag! pusshejs <3Bilder
Filmer
Musik
Vardags liv
Lite allt möjligt
Direkt från hjärtat Dagens plus/minus
Tokio Hotel <3


2010
Januari . Februari

2009
April . Maj . Juni
Juli . Augusti . September
Oktober . November . December

RSS 2.0