tönt...

sitter hemma med alex. väntar på att de andra ska komma. har just ätit tåårta <3 snart åker vi till malmön och grillar mded folk och så :D
skoj. mobilen om de är nått :)

Valborg, Kungens och mammas födelsedag


Idag är det valborg, och kungens födelsedag, då grattis till honom :)

Och så idag fyller min mamma hela 38 år. hon börjar bli riktigt gammal nu ;o hehe
Ska snart ha tyska :) sedan är det lunch, men då måste jag springa till tågstationen, där jag ska möta carro. sedan ska vi gå till kommunhuset eller vad de är, för att lämna in mitt valbytes ankett(?) eftersom att det är typ sista inlämningsdagen den 4'e, så jag springer dit och lämnar den där ;p hehe. och så får vi hopps på att jag blir antagen. Och för er som inte vet, så har jag gjort omsök av linje tills nästa år. Om jag kommer in så kommer jag gå på John Bauer IT-media, och så måste jag gå om 1'an.. lite jobbigt, ta studenten ett år senare.. hehe :p men ja. vad ska man göra? :)
sedan efter det har jag Miljö, där vi ska förbereda en redovisning angående översvämmningar och sådant. och så blir det redovisning för halva klassen.. usch jag längtar verkligen inte dit! kommer göra bort mig som vanligt när jag ska prata muntligt inför massa folk (a' he
efter det blir det åka till kolsva en snabbis, gå in till affären med frida. sedan hem, fira mamma några minuter xD sedan runt en 6-7 eller nått ska jag in till köping med några och grilla :)
vet inte om jag hinner skriva mera idag. men kvällen ska nog bli riktigt rolig :)
ha de bra! pusshejs <3

Ljuva morgon, eller hur säger man?

snart blir det knalla till tåget. eller om ungefär 15 minuter.
Har just fixat mig. tog en morgon dusch. gud så skönt de var :) hehe. idag blir jag rätt så vit, iallafall när det gäller mina kläder ;p
dagen ska nog bli rätt så lugn. först matte, sedan idrott (bowling), lunch sedan Miljö projektet. Slutar runt fyra iallafall.
Michelle och alex följer med mig hem ;p för vi ska kolla klart på CCS någon anime serie ;p hehe sedan ska dom sova hemma hos mig (: hehe.
aja. skriver mera senare, om jag har tid och så :)
ha't bra!



(jag finns här för dig!<3)


lunch=usch

hey ;p
haft Miljö hela morgonen, första timmen var det en föreläsning om biljöproblemen och så. rätt så intresant, fast mina fötter somnade flera gånger, då man fick sitta på golvet på grund av att vi ska få nya bort och sånt inne i salen, så det fanns inga stolar eller nått där inne. efter det fick vi en halv timmes rast. sedan skulle vi sitta i Basgrupperna och skriva ett kontrakt. Min basgrupp är faktiskt inte så dålig som jag trodde att den skulle vara. (erkänner, jag hade lite förutfattade tankar om de jag är med) men det ska nog bli bra.
och sen dessutom, i morse så gick jag och michelle till en av våra lärare, för att prata om hajken vi ska på i slutet av projektet. För vi ska till rom den veckan. och vi kommer hem på torsdag hetermiddag, och hajken börjar på torsdagen på morgonen. så jag var jätte rädd för att vi skulle missa den. men vi får komma senare. och på grund av att vi missar över halva dagen, så ska jag, michelle och våran idrotts lärare ut och gå en hel dag med packning och sånt xD haha. men vi missar iallafall inte övernattningen :) hehe.
hade föresten lunch nyss. och det var inte gott alls. åt lite potatismos, sallad och 2 mackor.
om sådära 10 minuter ska vi gå till våran svenska lärare och få reda på vad vi fick för betyg på våra noveller vi skrev innan jul :'o hoppas att det gick bra iallafall :o hehe.
sedan har vi miljö igen. efter de tyska.
sedan ska jag och alex till pappas lägenhet, där vi ska laga mat :)
kan nog kanske slänga upp en bild på de senare :) hehe!
aja. ha en bra dag! :) pusshejs <3

underbart fin låt <3<3

Molly Sandén - Gabriellas sång


Soool och ukm

hey ;d
sitter hemma hos malin, hon som har tagit bilden också ;p hehe
varit på ukm idag. setat inne och pysslat hela dagen ;o sedan runt 3-4 gick jag och michelle till kabbe hallen. där ukm finalen eller nått sånt var. träffade några från skolan då :)
satt där tills pausen, hade så ont i rumpen stumpen och ryggen så jag gick hem till pappa ;p
fick lite pengar av honom, så att jag kunde köpa mat (a) hehe.
sedan kom malin och hennes mamma och hämtade mig, för dom skulle hämta amanda och hennes kompis vid tågstationen. sedan släppte dom av oss vid virona, där jag och malin skulle äta. så har ont i magen nu ;s hehe.
efter de gick vi hem till malin. och på vägen hit så mötte vi mams och hennes vän malin, som var på väg hem till petra ;p hehe
nu vet jag inte vad vi ska göra. ska väll hitta på något eller nått :)
ska också sova i kpg, fast hos pappa.
aja. ska väll dra nu :) ha't bra! :D


skolan -.-

gud vad trött jag var i morse när jag vaknade, ville bara lägga mig ner igen och somna om (a) *drömmer mig bort till en värd där man får sova istället för gå till skolan* xD haha. iallafall, när jag skulle gå till tåget, så kunde jag knappt gå pga. mitt skavsår på lilltån, så gick till en busshålls plats i närheten och tog bussen dit istället, och var asnervös över att bussen skulle vara sen så att jag missade tåget. men som tur var så gjorde jag inte de. sedan när vi kom till v-ås fick jag mina mig genom att gå hela vägen till skolan.. det gjorde ont :( hehe. men nu är jag iallafall här. och ska snart ha engelska, har typ nationella idag, där man ska prata-.- kommer inte gå bra alls xD haha! jag suger på engelska (a)
annars händer inte så mycket. ska hem till mamma senare iallafall. tror att jag hade tvätt tid också ;p hehe.
men aja. nu ska vi gå till lektionen. ha't bra!


nya skor :D

köpte nya skor idag, så nu har jag ont i fötterna xD haha. men dom är assköna och super fina :) lite pina får man allt tåla xD hehe.
sitter iallafall hemma hos bästiz nu <3 vi har gått lite på stan, och nu vet jag inte vad vi ska göra ;p hon tvättar iallafall bort sitt smink. så jag passade på att skriva någon rad här, var ju ett tag sedan nu tror ja (a) hehe.
skolan har varit ganska så lugn, hade först data. där vi fick göra en inlämnings uppgift, gick väll bra tror jag. efter det lunch. åt lite grann. Sedan var det Samhälls ekonomi, näst sista lektionen innan de stora provet. så blev massa repetion av de vi gått egenom redan. och plugga lite själva. inte för att det blev mycket plugg just då (a) hehe, satt nere i café koppar och pratade.
slutade iallafall runt halv 4. åkte hem. gick till stan och köpte mina skor. sen har jag bara umgåts med bästiz <3
och så ska jag sova i lägenheten i natt igen ;D hehe. skönt att vara själv ett tag :)


skorna jag köpte, ångrar verkligen inte att jag gjorde de :) <3 dom är assköna. fast, det blev lite varmt i dom (a) hehe
jj


magont..

usch, det känns som om någon har pressat in en stor köttkniv i mina tarmar och sedan virdigt om ;o gör fan svinont att vrida sig ;o så ska inte till kyrkan idag.. sitter hemma hos pappa i lägenheten. måste leta efter en mobil jag kan köpa =) haha. eftersom att min är helt cp. får sitta och gissa på vad de är folk skriver till mig ;o jätte jobbigt..
nu sitter jag och äter dagen mat ;p och lyssnar på ted gärdestad - jag vill ha en egen måne ;p hehe.
och resten av dagen ska jag bara ta de lugnt och se om kniven i tarmarna försvinner ;p hehe.

freeedag

tjoho. sov hos alex i natt. igår var vi ute och fotade vid någon flod i skogen xD haha. och så försökte vi komma över till andra sidan. men det gick inge bra alls xD haha. kom halv vägs iallafall (a) sedan har vi pusslat, jag är bäst på't xD och så kollade vi lite på tv, skrattat, och lite annat ;p hehe. minns inte xD

idag är det fredag. ska egentligen till pappa i dag, men stannar i kolsva eftersom att jag ska till kyrkan i morgon bitti ;D och idag ska jag försöka få tag på malin. för henne måste jag träffa! ;o haha.
har lunch om typ 30 minuter eller nått. väntar på att de andra ska sluta. efter lunchen har vi samhälls ekonomi i 4 timmar -__- jobbit.

god bye =D

kliar..

på mitt finger! xD haha!
har lunchrast. ska snart ha samhälls ekonomi i FYRA timmar! segt.. sedan blir det hem. och undrar om  vi ska och köpa skor i dag ;o hoppas de! för jag vill ha nya skor! hehe. lånar ju syrrans skor just nu (a) hehe.
aja. måste dra till lektionen. blev ett litet inlägg lite snabbt här ;p haha.
ha en bra dag! :)

SKO-PROBLEM! xD

ååh. jag vet inte vilka jag ska välja! ;o någon som kan hjälpa mig lite? (a) skriv i en kommentar vilket nummer, och varför jag ska välja dom? :)


Sko 1


Sko 2
jj
Sko 3


Sko 4



Sko 5

NCIS snart :)

tjänare ;p haha.
sitter i lägenheten nu. har inte gjort så mycket sedan jag kom hem :p skulle egentligen varit och köpt skor med mamma och sis. men så vart det nå strul, så blev inget av de får åka någon annna gång istället.
och btw. vi hade inte tyska provet idag, som tur är! ;o haha. har poå torsdag istället. men jag känner mig ganska så säker, måste bara öva igenom orden lite extra, så att jag är extra säker :) hehe.

snart, eller ja, om 30 minuter ungefär är det Navy CIS. Det är riktigt bra! :D haha. missa inte de ;p hehe. annars händer inte så mycket. ska nog laga mat eller nått xD haha! har inte ätit än.

multimedia - illustrator

hey, nu har vi lektion. ska göra något i illustrator som har något med våran personlighet att göra. och jag kommer inte på något jag kan göra.. sämst fantasi de är vad jag har de. hehe. slog nyss vad med alex, om att ifall hon får mvg på sin uppgift som btw. är jävligt bra, så får jag 20 kr, och om hon inte får mvg så ska jag ge henne mvg ;p haha. Ni ska se vad de är hon har gjort ;o inte ens chans att hon inte får de ;o haha. så nu har jag nästan garanterat 20 kr ;D haha!
aja. ska väll försöka komma på något att göra (a) det ska ju vara klart nästa vecka ;o hehe..

ha't bra! ;D

Taylor Swift - love story

jätte fin låt :) <3

skolan igen

hejhej ;D
nu sitter jag inne i mum, har lunchrast. börjar om 10 minuter. och då har vi multimedia, fett kul ;D haha! Hade engelska innan lunchen. fick tillbaka massa saker vi gjort. och så hade vi ett littet förberedelse test inför nationella proven. det gick väll sådär eller nått ;p haha. efter multimedian har jag tyska. och jag hoppas verkligen inte att vi har provet idag ;o för då kommer jag kugga big time.. hehe...  ska sova i lägenheten i natt också. så kommer antagligen lägga in ett litet inlägg senare i kväll (: hehe

Jag funderar på att byta linje till IT-media John Bauer här i västerås. Det är mer foto där och sånt som jag egentligen är intreserad av. Och samtidigt har man 15 veckor apu, och det är ju riktigt bra att ha. eftersom att då får man ju testa hur det är att arbeta och sånt, och så har man bättre chans till sommarjobb om man gör ett bra jobb där ;p men samtidigt så vill jag gå på kg. för själva skolan i sig är super bra! och jag gillar folket här och de flesta lärarna. men jag vet inte hur det blir. får tänka massor på de ;p haha. och så får vi se hur det blir. jag ska ha bestämt mig innan vecko slutet har jag bestämt. så på fredag skriver jag här vad de är jag har bestämt mig för (; hehe.

justja. vi har ju haft påsklov förra veckan, och det har varit helt super bra! jätte fint väder för de mesta. och jätte skönt. har mest umgåts med malin under veckan. har varit jätte kul som vanligt. mycke promenader och mycke prat. '
och så har jag varit i v-ås med massa folk, på påskmys hos johanna (: mest tagit det lugnt och så. samla krafter inför de sista 8 veckorna i skolan. sen är det sommarlov. och jag kommer inte ha pengar alls under sommarlovet. har inte fått tag på nått sommarjobb. och det känns lite sent nu.. så ja. jag får väll jobba hemma eller nått för att skramla in lite pengar, så att jag kan föra något iallafall ;p hehe.

oj, vilket långt inlägg det blev nu ;p hehe. Ni får ha de bra! <3

Glad påsk

idag är det påskafton, så glad påsk nu alle sammans :)
lånade morfars laptop lite granna, så att jag kunde skriva in en liten påsk hälsning.'jag sov btw hos malin i natt. hade rätt så skoj med malin, amanda och tova i går kväll ;p hehe. gick runt ute lite och så.
idag har jag inte gjort så mycke. runt 12 gick jag hem till petra, mammas vän, för att malin skulle dra till arboga på middag. där sjöng jag singstar med moa, petras dotter, och fixade hennes hår ;D hehe.'
aja. Nu ska vi måla ägg =D haha!
ni får ha en bra påsk nu :) hejdå

Maybe there's beauty in goodbye?

Searching for the truth in your eyes
Found myself so lost don't recognize
The person now that you, you claim to be
Don't know when to stop, or where to start
You're just so caught up in who you are
Now you're far too high for me to see
I'd never thought that we'd come to this

godmorgon! :)
ska snart platta mitt hår. ska åka med 10.40 bussen till kolsva senare, hem till mams :) så då kommer jag inte ha någon data. för min är cp! ;s så då kommer jag inte kunna skriva ;/ sorgligt.. hehe
gårdagen var helt okej, gömma och leta påskägg. prata, skratta, sjunga, köra twister och charader. det var nog vad dagen bestod av ;D hehe. roligt var det iallafall (:
idag vet jag inte vad som händer. ska malin och amanda ska iallafall hem till mig, eftersom att mamma ska färga amandas hår, och klippa malin(?).
men aja. ha en bra dag/dagar :) <3
och btw. glad påsk, om jag inte hittar en data och kan skriva innan dess x)


bästavän & mig <3

Namnsdag ;p

god morgon (:
idag står det Nadja i kalenderna bland namnsdagar, så grattis till mig idag (:
och så säger vi ett stort grattis till evelina som fyller 17 idag :) <3 så grattis till henne! och samtidigt kan vi passa på att hoppas att hon har det bäst i thailand nu :)

Har just duschat och sminkat mig, nu sitter jag här och lyssnar på westlife och dricker juice :)
Runt ett drar jag till bussen påväg till v-ås där jag ska möta upp Anna, Alex och Michelle. sedan blir det åka vidare hem till Johanna och träffa hennes pöjk och annat folk (: Han kommer ju fan ända från England, och tror att han skulle åka tillbaka hem i morgon, men jag är inte rikigt säker på de ;p hehe
men ja, roligt ska det nog bli (:
kommer hem i kväll, och då ska jag troligtvis träffa Bästavän igen <3
skriver kanske senare om hur det var i v-ås (:
Ha en bra dag! <3


Låter är rusikgt bra! <3 the veronicas - Leave me alone

hos bf <3

sitter hemma hos malin nu. har sovit här igen :) <3
ushc vilken dröm jag hade i natt ;o massa jävla råttor överallt ;o och jag vaknade av att jag skakade mitt ben asmycket, för att försöka få bort en äcklig råtta ;o uye. 
vet inte vad som händer idag, tror jag och malin skulle knalla lite på stan iallafall (: och så ska vi köpa glass :) hehe
imorgon blir det hem till johanna på eftermiddagen :) och träffa engelsmannen ;p hehe. hoppas det blir skoj iallafall :)
igår var jag på tjej-dag på unkan och malmabadet, roligt var det iallafall (:
aja. nu ska jag fixa mig tror jag (: ha det bra! <3

(:

usch, nu är det kallt och ruggigt ute.. ser ut att börja regna vilket ögonblick som helst. vad hände med vädret som var igår? ;o det var riktigt skönt ute igår. och nu.. usch..
iallafall. sov hos malin inatt. skojskoj (: fast, jag hade asont i ryggen när jag vaknade. har inte gjort så mycket idag. tagit det lugnt och så. Och nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att vi ska åka till kolsva. och så är det Cafée i Brukskyrkan och efter det assistent träff, planera inför rom-resan :)
det är väll det som händer idag ;p haha! fullt upp idag ;p
aja. nu ska vi åka.
ha en bra dag :)

skön kväll :)

hey :)
sitter hemma hos malin, ska sova här :) <3 kvällen har varit helt bäst! :D haha
jag, syster, malin och amanda var i kråkbacken (en lekpark) och lekte xD men det var fett kul xD och jag höll på att dö flera gånger xD hehe (a) vi körde typ någon stort hinderbana, jag och amanda va fan bäst xD vi vann alla gånger vi körde ;) haha!
aja. nu ska vi sova, eller iallafall lägga oss ner och prata eller nått :)
ni får ha de bra! <3

vååår <3

ååh, det är förjvla härligt ute ´just nu, solen skiner och det är ruskigt varmt ute <3 våren är här! tänk, för ungefär en vecka sen SNÖADE de ;o och nu är det nästan som sommar ute ;o hehe.

men ja, jag sitter hos pappa just nu, och ska snart gå till big inn med syster och malin ;p hehe.
vi ska tydligen gå nu xD så måste dra nu. skriver senare :)
ha det bra! <3

just sing a song

trötter det är vad jag är just nu..
har inte blivit något bloggande idag. har haft fullt upp i skolan, med att bli kar med matte uppgiften vi skulle lämna in idag, och med tyskan. slutade runt 1, efter att jag blivit klar med matten. då gick jag med alex och carro till stan och köpte glass, sedan satte vi oss ute i solen och njööt :)
åkte hem med 2 tåget. träffade frida vid bussen, sen hände inte så mycket hemma hos mamma. åkte till kpg med 7 bussen, träffade malin och amanda. de är två riktigt härliga tjejer de :)<3 vi gick till kråkbacken, där körde vi jagis xD haha, vi var helt slut efter de xD haha! men skoj var de ;p hehe.
sedan var vi hemma hos malin ett tag. och till affären och köpte godis. och sedan har vi mest setat inne i malins rum och pratat o så ;p
fick skjuts hem till pappa av malins mamma. och nu sitter jag här. ska snart sova. och i morgon är det sista dagen i skolan på över 1 vecka! fett skönt :) <3 och så börjar man 12 i morgon också, extra skönt :) hehe.
men aja. ha't bra!<3


solsken <3

ååh, solen och hela vädret har varit så bra idag! riktigt härligt ute, och jag har varit ute nästan hela tiden sen jag slutade, gick först till bibblan med alex, anna och carro, lämnade min berlinmuren bok ;p hehe. sedan gick jag, alex och anna lite på stan och hade allmänt roligt ;p hehe. sedan beslöt vi oss för att äta lite pizza. jammsie :) hehe, efter det runt en 20 i 6 eller nått, begav sig jag och alex till tågstationen för att vänta på att tåget skulle ta oss till kpg. och vart så himla glad då, satt på en bänk bredvid alex och läste, medans solen lös i ansiktet, jätte skönt var det. skulle ha kunnat sitta där 1 extra timme bara för att det var så skönt. men efter ett tag kom tåget. När vi kom till kpg var vi tvugna att vänta på bussen. och även där satt vi ute i skolan. haha, jag och alex lär ha världens bästa humor xD vi satt och kastade små kvistar på varandra xD och höll på att ddö av skratt x) hehe. jätte kul var det iallafall ;p och när bussen kom, så var jag inne i en sådan dära skratt attack, där man skrattar åt exakt allting. Och vet ni vad buss chaffisen gjorde då? han körde fram, sen stannade han, och när vi kom för att kliva in, så körde han en liten bit fram, och så gick vi och ställde oss framför dörren igen, och då körde han fram igen xD haha, det var roligt xD jag började nästan gråta. så mycket skrattade jag xD hehe.
aja. nu är jag iallafall hemma, och tror att jag snart ska börja plugga matte ;p då kanske man får sluta tidigare i morgon ;p hehe.
aja. ni får ha den bra! <3

NY BLOGG

skaffade en ny blogg. gillade inte namnet direkt ;p haha.
detta är alltså nadjaisthename.blogg.se, fast med nytt namn, eller vad man ska kalla de för ;p hehe.

sitter i skolan nu, har matte om ca. 25 minuter eller nått. trååkigt. förstår inte nått utav de vi håller på med ;o men ja. vi får se xD hehe. sen är det lunch. efter de samhälls ekonomi ;p hehe.

och jag måste till bibblan 2 gånger idag ;o först till den i v-ås och sen den i kolsva ;o annars händer inte så mycket idag.

det är den första april också xD skämt-dagen.

aja. ha en bra dag (:

Välkommen till min nya blogg!