ding dong ding dong, hör du klockan?

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. har lite utav en blogg torka just nu. och så har jag tråkigt just nu. ensam hemma igen, mamma är kvar i Eskilstuna, och syster är med hennes pojkvän. hehe
haha, jag testade att skriva med pennan i munnen xD det gick inte alls bra xD såg ju fan värre ut än när jag skrivcer med vänser hand ;o haha! very beautiful... eller något ;p haha!

dagen har varit rätt så tråkig för övrigt. setat och lyssnat på genomgångar, angående upplysnings tiden och sådant. (har ju seminarie på fredag morgon, och måste ta ledigt på eftermiddagen, då vi ska på Rock for Moc). jag höll nästan på att somna (a) haha. fast, jag var inte alls trött i morse, vart de när vi satte oss i lektionssalen ;o

aja, nu ska jag inte trötta ut er mera på mitt babbel xD hoppas ni har de bra! pusshejs ♥

svar till den anonyma personen (:

Svar till den Anonyma, som undrade ifall det gjorde ont att pierca sig i läppen; Sådär, jag gjorde de hemma, och hade jätte mycket is först, och såfort det började göra ont, så drog jag ut nålen och lät läppen vila lite och hade på lite mer is, för att sedan trycka i nålen igen. tog ungefär en timme. men jag rekomenderar att man går till ett ställe där de Piercar, det går mycket snabbare, det gör bara ont ett litet tag och är inte utdraget, och plus på de, så kan de sin sak, och vet mer om var man ska ta hålet! :)

What it that was you brother, sister, mother, father?


Hey, har nyss Blekt michelles hår (: blev typ nån blandning mellan gyllenbrun orange och blond ;p haha
och jag blir troligtvis själv hemma i kväll/natt, för mamma ska kanske till E-tuna (igen xD haha) så jag ska baka äppelpaj senare och kolla på "Sagan om konungens återkomst". blir nog trevligt. sitta i en lägenhet själv ;p haha.
fast, jag gillar att vara själv hemma. de är skönt, då kan man bete sig som man vill, och göra de man känner för ;p haha. inte för att jag tänker ställa till med fest, och förstöra massa saker här hemma. de är inte riktigt jag ;p haha! men de är skönt att vara här själv, lugnt och skönt! :) hehe
btw. såg för ett litet tag sedan, att vi har ett seminarium på fredag, om upplysningen inom litteraturen. hm, vet inte ens vad de är xD haha! hoppas de går igenom de i morgon på lektionen, annars får jag fråga och kolla runt lite på internet :) hehe, svårare än så är de inte (: fast, jag hatar att sitta i grupper och prata. Speciellt om de är något i skolan, och man inte får välja gruppen själv. då hatar jag de. om man hade fått setat med sina vänner och så, så skulle de vara lättare;p hehe.

Gillar ni Seminarium eller föredrar ni när ni får ett prov framför er, och måste svara på frågor så?
själv skulle jag välja ett prov, på grund av anledningen jag skrev där uppe :p hehe

It's not like you, to say sorry

Hejsan! :)
har inte gjort någonting alls idag ;p om någon timme ska jag träffa michelle, ska bleka hennes hår (: och senare ska jag kolla på "Sagan om Konungens återkomst"(Sagan om ringen 3) och den slutar runt 10 över 1 i natt. jag kommer bara helt döds trött i skolan i morgon -.- men som tur är, så har vi sovmorgon! börjar inte fören 12 =) haha, annars hade jag troligtvis aldrig klarat av skoldagen i morgon ;o haha!


Ha en bra dag i dag! :) pusshejs ♥

När vindarna viskar mitt namn

Hey!:)
Idag ska jag ut och fota med alex!:) lånade en systemkamera från skolan igår, och så ska vi göra några utav uppgifterna vi fick på fotokursen i tisdags :) Det ska bli riktigt kul! =D annars händer inte så mycket mera idag ;p inte vad jag vet nu iallafall :) hehe.
ska snart duscha och fixa mig o så, sedan ska jag höra av mig till alex :) hehe

hur ser eran dag ut? =D


testade kamaeran lite igår kväll :) hehe

Genom Eld Och Vatten - Sarek

alla kommer väll ihåg denna låt, från melodifestivalen 2003? texten är så otroligt bra!

Jag har inte silver och inte guld, inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma, men hjärtat fullt av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå
För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig
Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få
Och när vindarna ligger på vidderna dansar jag med dig
Och solen bränner svalkar jag din hud
För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig
Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få
Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

jag är trött..

mmh. vi älskar att försova oss. komma 1½ timme försent till skolan! vem skulle inte älska de? -__- vaknade halv 8, tåget från köping går halv 8.. så missar den. bussen till nästa tåg går 20 i 8, aldrig att jag hinner med den ;o så nu måste jag vänta på nästa buss som går 5 i 9. och kommer till skolan omkring 10... känns ju kul eller något..
men ja. jag måste fixa mig nu.så att jag inte missar nästa buss och allt ;o och plus på de, så har vi litteratur heela dagen, från halv 9 till 4.. det gör ju bara min dag ännu bättre..
hoppas eran dag började bättre än min iallafall ;o

I'll jump for you

Hey! Hur mår ni? jag mår riktigt bra idag! go och glad kexchoklad =D haha. gjorde klart matte läxan idag också, och även börjar lite på de vi ska göra nästa vecka. så det känns bra!
våran ända lektion i dag som var Litteratur, varade i endast 45 minuter. då gick vi igenom allt vi skulle göra under dessa 5 veckor framåt som vi har Litteratur. Vi har massor med seminarium. usch. jag kommer dö! -.- och så är det massa gamla och kompliserade texter vi ska läsa och reflektera över och sådant. hehe, får se hur det slutar.. hehe..
när vi slutade gick jag, alex, michelle och johanna till stan, var tvungen att köpa ett nytt skrivhäfte till matten, och så hittade jag ett annat som var roosa! som jag ska ha till något ämne ;p haha!


My twin! hon testade mina glasögon ;) haha


Jag provade twins glasögon, dom syns ju knappt xD


Alex "pluggar" matte ;p


söta johanna kom till oss strax innan vi började våran lektion :)

shin for what you believe in

hey, ska snart gå ner till bussen och åka till skolan! börjar ju inte fören halv 2, men måste plugga lite matte, och så får vi ju pannkaka i skolan i morgon (som vanligt alltså xD haha). btw. I går kväll pluggade jag matte -wooow- för typ första gången hemma. tror faktiskt att jag aldrig gjort de förut ;o inte ens inför ett prov. hehe. och nu har vi inte ens ett prov ;p haha! 
och den ända lektionen vi har idag är litteratur, hm. undrar hur de blir. fast, skönt att vi bara har de i 75 minuter. haha


btw. någon som vet vad -11 delat på 20 är? ;o haha! hittade ingen miniräknare igår när jag skulle göra ett tal. haha!

Grattis Alex! <3

ååh, jag höll på att glömma bort! En utav min närmanste vänner fyller ju år idag! Hon blir hela 16 år gammal. snart är hon också gammal, som jag är nu.. hehe xD
nu kan jag berätta vad hon fick, eftersom att hon fick presenten i dag i skolan, hon fick nämligen massa skisspennor, i olika tjocklekar och "hårdheter", hon är riktigt duktig på att måla&rita och allt vad det är! =Dbtw. tycker att ni borde skriva grattis till henne nu! =D Klicka här för att komma till hennes blogg

choooooklad<3

michelle ska följa med mig ner till affären. har ett sånt dära choklad sug, man kan få just innan mensen! -.- fast jag hoppas att jag itne får mens snart. för de är verkligen inte kul.. hehe xd
men ska springa ut och möta michelle nu! =D haha!

någon mer som brukar få något speciellt sug efter något just innan mensen?


bild från google

The ducks are comming

Hey! dagen har varit helt okej! började med matte, hade genomgång, gick matte boken, och så fick vi även skåpnyckel. hm. fick underskåp. hatar att ha de! ;o haha! men men, är ju bara ett år. sedan byter man igen ;p haha. och så gjorde vi några tal. fick även veta att matten i morgon blir inställd, så börjar inte fören halv 2! sov moorgon! =D haha! fast, ska nog åka in tidigare ändå, måste plugga matte. och jag pluggar inte alls bra hemma. så får göra de i skolan (: hehe, jag ska bli pluggis i år! =D haha
sedan fick vi våra inloggningar på school soft, där man kan se schemat, och induviduella planeringar m.m. Efter det var de lunch. ingen got mat idag.. smakade jätte konsigt.. hehe. sedan hade vi enerpenjörskap, fick lite infromation angående UF(ung företagande) som startar i år. Ska nog bli kul tror jag! och så gjorde vi några grupp övningar/arbeten och sådant. slutade runt halv 4, satt med mina vänner och bollade idéer angående UF och sånt. fyra kom alex pappa och hämtade oss. och så skjutsade han hem mig.
har inte gjort så mycket mera idag. hade tänkt gå ner till gymmet snart, fast, jag vet inte rikigt om jag orkar. är helt slut i kroppen. är jätte trött och seg. annars så får jag gå ner i morgon. och så tar jag ett långt varmt bad snart. får se hur de blir med de ;D hehe.

I was in love with you memory

nyss kollat på NCIS, och slagit in Alex födelsedagspresent som hon ska få i morgon i skolan, då hon fyller år :) - tycker att ni borde slänga in ett grattis till henne! i morgon den 26 Augusti- hehe, hoppas hon blir glad =D ska väll sova om inte så länge. är rätt trött efter att ha gått upp tidigt de 2 senaste dagarna. medan jag inte har kunnat somna fören efter 12..
usch. jag längtar inte till första lektionen i morgon.. matte.. hm. de är tråkigt! ett utav de tråkigaste ämnena tror jag. fast, iår så ska jag plugga! ska försöka få ett VG, så måste plugga lite mera än vad jag brukar göra på matten.. hehe ;p vi brukar mest sitta och prata, skratta och rita xD haha!


alex present, visst är den fin? fast, de rosa ser litte fail ut, för limmet har inte torkat än, och mitt limstift var hetl torrt, så var tvungen att ta flytande.. haha!

All I could do was cry


Min nya väckarklocka! är den inte allt för söt? =D haha! den finns på Lagerhaus för 199 kr :)
och i morse fick jag använda min gamla mobils alarm. och chansa på att jag ställde in rätt tid.
mobilen ser för tillfället ut såhär:

Man ser rättare sagt inte så mycket ;o haha! Tappade den på golvet i skolan för ett antal månader sedan (a) hehe

Skoldagen var rätt okej idag! först bild hela förmiddagen, då skulle vi rita ut en stol i olika perspektiv i en romb(tror de var så de hette xD ), och så skulle vi rita en cykel xD Haha, och även rita av olika föremål på ett papper med kol-pennor ;p hehe. rätt så kul. fast det blev rätt cpigt. hehe (a) hade tänkt ta kort på de, men glömde helt bort de. gör de nästa vecka om jag kommer ihåg då ;D hehe. sedan lunch. och efter de hade vi Foto, där vi fick en föreläsning om hur den funkar och så, fick även kolla in i en kartong med ett hål i xD haha! och så fick vi reda på vad vi skulle göra på fotokursen varje tisdag ända fram tills julen! ska bli så kul! =D älskar att fota! =D och nu ska vi få vara i en fotostudio också! ååh jag längtar! min tvilling ska vara med modell då också ;D hehe. det kommer bli perfekt! =D haha!

NadjaGoesFanny

Hey! :)
dagen har varit helt okej! efter att vi lämnat en nervös malin(hon var nervös helt i onödan) så knallade jag, alex och michelle mot centrum. gick omkring där tills affärerna öppnade, och så kollade vi på lite kläder och sådant. kollade även på väckarklockor. hittade en übersöt på Lagerhause, den är grön och serut som en groda! fast den kostade 199kr. ska svänga förbi stan i morgon och köpa den! =D haha! Vi åt även lunch ute, eftersom att vi inte skulle få något i skolan ;p hehe
började 12, och då var det upprop i Hissen(ett klassrum), har kommit nya lärare, så de presenterade sig och så. sedan skulle vi sätta oss med våran mentor, har fått en ny som hette Johnny - tror ja - haha, han försökte få oss alla 6 att lyssna på Hiphop xD haha! sedan skulle vi gå en runda i huset och kolla på alla nödutgångar som fanns. efter de fick vi sluta. och då var jag tvungen att gå och hämta ut mitt nya buss&tåg kort! :)
sedan var jag, alex och michelle tvungna att vånta tills 2 tåget. så följde med Johanna, anna och my twin på stan :)  sedan runt 5 gick jag med frida ner till gymmet :) kom hem för ett tag sedan. har ätit, och ska snart gå och duscha! :) hehe


Alex idag, när vi väntade på våran pizza! :)


michelle


pizza, det blir så gott med vitlökssås och pizza sallad! =D haha


anna, på eftermiddagen :) kul att träffa henne och de andra två igen! :)


här har vi de andra två - Evelina och Johanna -

tell me why I deserve you, why is it me you love?

God morgon! :) haft en bra natt? min har varit sådär, hade lite svårt att somna i går. men annars var de bra! och om inte syster hade gått upp före mig idag. då hade jag inte kommit upp ;o för min väckarklocka funkar inte på mobilen ;o den durrar inte, och den låter inte ;o den ger inget bevis av sig alls att man har ställt in den ;o så när jag får pengar måste jag köpa en väckarklocka! och dagarna fram tills dess, vet jag inte hur jag ska komma up ;o aja, får lösa de pånågot sätt.. inte för att jag vet hur just nu. menmne.
om kanske 15 minuter ska jag gå ut, och så kommer malin och hämtar mig, och så åker vi, alex och michelle mot v-ås och KG! =Dfast, jag, michelle och alex ska gå på stan hela förmiddagen fram till typ 12, då vi börjar ;p haha!

men nu måste jag se till så att jag har allt jag behöver ha med mig idag!


Ha det bra idag! pusshejs ♥

Tjej-kvällen hos Malin


söta michelle! :)♥


Schnygga alex


Jag och my geek


hahaha!


alex, michelle och frida


Alex, malin och frida


michelle & frida


jag ;p

finns lite mera bilder hos alex och malin! :)

nu ska jag sova, så att jag orkar upp i morgon! =D ha det bäst! ♥

you're my obsession, my venus, my religion

yey! jag ska på Roc For Moc i år iallafall! =D ska vara med och hjälpa till och så, så får då gå in gratis och mat gratis! =D ska dit med Alex, michelle och mickis! :) hehe.
kul att man inte missar de;D hehe

kom nyss hem från kyrkan. bakade till ett cafe vi ska ha varje söndag detta halvår, mellan 16.00-19.00, så om du är i Kolsva under den tiden, titta in i kyrkan, och köp dig en fixa! =D haha. och så har vi även fått reda på lite datum inför konfirmationen och sånt.

och i morgon börjar skolan. upp runt 7, och så kommer malin och hämtar mig, alex och michelle, och så åker vi emd henne till v-ås, hon börjar 9, och ville inte åka in själv, så vi är så snälla och följer med henne in till v-ås, fast vi inte börjar fören 12 ;o så får gå på stan och sådant innan vi börjar ;p haha

It's a beautiful day today

hey! gårdagen var helt klart ett plus! hade jätte kul, pratade, skrattade, sjöng singstar, spelade Buzz och kollade på ps. I love you, den var riktigt bra faktiskt, humor, sorgsen, glädje! perfekt! =D haha sedan gick jag, alex, michelle och frida hem till mig, de sov hos mig. spelade "flaskan", pratade och skrattade :)
kommer in lite bilder senare. som jag tog med min mobil. hehe :)

snart komma mina 2 bröder hem hit, och även min älsta broders flickvän kommer även, vi ska äta mat och sådant. och runt 4 ska jag ner till kyrkan, och planera inför detta konfirmand år :)
men nu måste jag hjälpa mamma med maten!


Ha en bra dag! pusshejs ♥

I don't wanna play the broken hearted girl.. no..no..

Hey! :)
sov ju hos malin inatt
. vaknade runt 9 tror jag. åt frukost, sedan satte vi oss och kollade på "harry potter och den flammande bägaren", och när den slutade gick jag hem till mig. och har nyss sminkat mig och bytt kläder. Väntar nu på att plattången ska bli varm, så att jag kan fixa mitt hår (:
hm. sedan ska jag och malin ner till affären och köpa lite grejer tills i kväll :) önskar att pappa kunde åka till kolsva idag. så att jag kunde få kameran.. hm. får fråga honom ifall han kan de :) hehe, så får ni se lite bilder i morgon!
alex, michelle, frida och malin ska sova hemma hos mig i natt iallafall =D haha, första gången 2 utav dem gör de. haha! brukar aldrig ha någon hemma hos mig, speciellt inte sova ;p haha!

men  nu blinkar plattången att den är klar. så ska platta håret nu! =D byebye<3

it's for his own best..

fan vad irriterande! Tog fel nyckel av mamma förut idag när jag skulle hem till malin. För mamma skulle ut och festa med hennes vän, och syster skulle sova hos hennes pojkvän. så jag skulle inte komma in, så fick ta mammas hemma nyckel. och vet ni vad? -__- Jag tar fel nyckel!
kommer fram till dörren, efter att ha gått i regn med skor som det finns hål i. så mina fötter vart blöta. i allafall. när jag kom fram till ytterdörren och försökte stoppa in nyckeln så går den inte in. står där i kanske 5 minuter innan jag märker att jag har tagit fel nyckel.. så kommer inte alls in. ringer syster och frågar om de kan komma med hennes nyckel, så att jag kan komma in iallafall. men nedå, hon vägrar. så fick ringa malin, och som tur är kan jag sova här tills i morgon. hon är allt min räddare i nöden! tack för att du finns bästis! <3 om det inte hade varit för henne hade jag ju fan varit tvungen att sova ute i natt. och hur kul hade de varit på en skala från 100-199999? ;o sitta ute på en parkbänk i regnet som en annan uteliggare&alkolist? ;o hm. nej tack! helst inte.

men ja, nu sitter jag hemma hos malin iallafall, och ska snart sova! :) upp klockan 9 i morgon xD haha! ;p
hoppas ni haft en bra kväll iallafall! :) pusshejs <3

Love me, hate me, do whatever you want

hey! har nyss blekt malins hår! :) haha.. duktig jag är. eller något ;p haha!
sitter och kollar på olika armband och berlocker på BRACY.SE, hittar massor som jag vill ha =D haha! ska nog önska i julklapp eller något (: haha.
hittade bland annat de här: http://www.bracy.se/104-oxxo-berlock-heart.html
så fina! men nu ska Malin ha tillbaka  hennes data :) haha!


( <a href="http://www.bloglovin.com/blogg/767878/nadjagoesfanny?claim=pwejvph25k6">Följ min blogg med bloglovin</a> )

När det är mörkt, ska jag lysa för bara dig

Hey! :)
Det regnar idag
igen. kan det inte blir liite finare väder, det som har varit någorlunda fin de senaste dagarna. varför kunde inte de få hålla i sig ett litet tag iallafall? ;o moder natur är taskig just nu. Fast, det kanske är för att vi människor förstör naturen? och nu vill hon hämnas genom att ge oss regn? ;o hm. de låter vettigt. haha

för ett tag sedan var jag nere vid gymmet. fast kunde inte vara där så länge som jag ville. började få ont i magen efter ett tag ;/ inte bra alls! inte nu när skolan börjar snart..
snart ska jag iallafall fixa mig, och sedan hem till Malin. Bleka hennes hår och sådant :) hehe.

vad ska ni göra idag ? :) något trevligt hoppas jag! :)Jag och Malin, i sthlm, innan britney's konsert :)

money, money, money, is so funny in a rich mans' world

Hey! sitter hemma i mörkret och lyssnar på hiphop ;o I'm so dead! xD haha!
Idag har jag umgåts med bästa vännen, gått lite inne i stan, köpte även en liten födelsedags present till Alex, som fyller år på onsdag tror jag, den 26'e iallafall (: mer tänker jag inte berätta om de, eftersom att hon kan läsa här ;p hehe. köpte även en pennvässare, och en svart blyerts penna :) så nu har jag lite mer nya saker inför skolan (: hehe
Och i morgon ska jag bleka bästa väns hår också. så nu blir det umgås med henne i 3 dagar ;p då vi ska ha tjej-kväll på Lördag! :) hehe fast, det blir ingen Beachrock i morgon ;/ har inte pengar till de. eftersom att de måste gå till skolsaker, och till tjej-kvällen på lördag. hehe
och så blir det troligtvis inte heller Rock For Moc i år ;/ då kyrkan inte står för de i år som de brukar göra. och som det verkar nu har jag inte alls pengar till de ;o tråkigt!
men aja.
innan jag avslutar nu, skulle jag vilja fråga en sak, Vem skrev kommentaren här nedan? skulle vara bra om hon/han skrev igen, med ett namn eller mail eller något, så att jag kunde svara :)

fan. jag kan inte lägga in bilder ;o hm. men det stog något om vart jag hade köpt min svampbob skriv block ;p hehe

this isn't what I wanted, I didn't tought I would go so far

God Morgon! :)
Vaknade runt 7 i morse, utav att syster fönade håret ;o haha, hon den skiten börjar gymnasiet idag. medan jag börjar på måndag! känns skönt ;p haha! hon får gå 2 dagar mer i skolan än vad jag behöver ;k haha!
Ska snart fixa mig och sånt, ska träffa malin lite senare. Ska följa med henne in till köping då hon ska köpa lite nya saker inför skolstarten på måndag! :) kanske köper något jag också, om jag hittar något litet (: hehe, Och så ska vi en snabbis förbi min pappa och hämta ett litet spel ;p hehe. annars händer inte så mycket idag faktiskt. umgås med malin och sånt bara (:


hoppas ni får en bra dag! :) pusshejs ♥

Nytt till hösten


Detta köpte jag idag, när medan jag väntade på bussen till Kolsva. En ny Kalender för detta läsår, och ett nytt skrivblock!
fast, jag måste köpa några flera skrivblock, även pennor och sudd. hm. hur ska jag ha råd med allt? ;o
justja, funderar på att gå till Ica och ansöka om helgjobb där eller något. för jag behöver verkligen pengar ;o hehe, fast det beror på om jag vågar. Jag är en riktigt fegis när det gäller att fråga om saker eller gå fram till folk jag inte känner. hehe! jag hatar't! önskar att jag hade lite mera mod i mig. är för lik mamma.. haha!
iallafall, vad mer har hänt idag? jag var till gymmet med michelle och tränade lite. skönt. jag börjar komma in i de igen! älskar känslan medan man är där, när man sitter vid maskinerna och känner hur musklerna får arbeta. och hur man känner sig slut och stolt efteråt! helt obeskrivligt! =D <3

Brukar ni träna? ifall ja, hur ofta? :) själv brukar jag försöka träna åtminstonde 2-3 gånger iveckan :)

P!nk - Dear Mr. President


Lyssna på texten <3 så otroligt fin!
pink är verkligen en otroligt bra sångerska


Was immer du willst


Jag och Linda

Nu har linda just gått (: så sitter här hemma själv, pratar med Malin och Michelle på msn, och lyssnar på musik (:
var kul att träffa henne igen! :D vi har kollat på film, som jag sa förut, gått till affären, ätit glass, skrattat, skrivit ett CV -ska nämligen söka ett helgjobb- vad mer har vi gjort? justja, vi har varit smarta och räddat kylskåpet och frysen från att bli varma, vi har även fixat så att elen i kök och badrummet funkar (y) haha! vi två borde sätta ihop våra kloka huvud oftare xD haha!
hm. jag och Malin ska ha en liten tjej-kväll hemma hos henne i helgen med några tjej kompisar :) ska bli trevligt! vissa har man inte sett på hela sommarlovet. känns lite sorgligt. så det är ett pplus med skolan, man träffar alla vänner och sådant oftare! :D haha

men ni får ha de så bra! pusshejs ♥

Nadja & Linda slår ihop huvudena och fixar elen (y)

Jag och Linda är ju bäst! xD vi lagade just elen här hemma, genom att byta proppar xD alltid en första gång för allt ;) haha!
och nu ska linda laga mat till mig xD inte ätit något sen igår ;o förutom lite godis ;o
vi kollade på "Dragonbollz" nyss. riktigt bra! hoppas det kommer en fortsättning snart :) eftersom att den slutade som de ;o hm. får vänta och se :) hehe

btw. Linda åker ju fan utomlands på solsemester på fredag! önskar att hon kunde ta med mig i resväskan, fast i och försig, så tror jag inte riktigt att jag skulle få plats där. är nog en aning för stor för den (a) hehe!

No, I wont break down

hey, ska snart gå och möta Linda - inte min syster-, vi ska kolla på film (: vet inte rikigt vilken ;p
det var ett tag sedan man träffade henne ;p hehe. så ska bli kul! Hon är nog den jag känt längst, om man inte räknar med släkt och familj (:

haha, jag skulle rosta bröd nyss. och så small de och blixtrade till ;o jag trodde allmänt att jag skulle dö där! ;o haha! och sedan försvann all el i köket och toaletten ;o hur ska jag nu klara mig? utan EL I TOALETTEN ;o och inget fönster där inne. det kommer ju fan bli kolsvart där när man ska på toa ;o haha!
jag får försöka lösa de på något vis.. hm. hur det har jag inte den blekaste om ;o haha!

men nu måste jag gå och möta linda (:
 Ha't bäst! ♥