it's three hours left, and then I'll leave the contrey

nu är det bara 3 timmar kvar, sedan går jag ut och möter michelle, och så går vi hem till sigrid, för vi ska få skjuts av henne till arboga, där vi tar flygbussen mot skavsta där flyget går halv 7.
så nu ska jag sätta på en film, och bara slappna av. och för säkringskull sätter jag på mitt alarm, ifall jag skulle råka somna ;p haha. inte bra om jag försover mig så att jag inte kommer iväg. det skulle bara vara sorgligt. riktigt sorgligt ;p haha.
men ja. tror inte att det blir nå mera bloggande för mig fören på torsdag när jag kommit hem, då blir det massor med text om vad jag har gjort i rom, och massa bilder (: hehe!.
ni får ha det så bra! för det vet jag att jag kommer ha! pusshejs! <3

I can't breath without you, I can't breath without air.

tjohej (:
jag börjar bli trött nu ;p haha. idag har jag renskrivit en text om Colosseum, som jag ska ha till Rom resan (: Jag och michelle ska prata om det inför de andra (: hehe. och så har jag gått ner till affären 2 gånger ;p haha. och packat min v äska. som är typ ful ;o haha! fast, jag tror jag ska ta ur nått. eftersom att jag troligtvis kommera tt köpa något där. och de måste ju få plats i väskan sen!
aja. ska nog äta något snart. ha det bra! skriver nog något mera senare, om jag inte är allt för trött. men jag ska nog klara av att lägga upp ett till inlägg innan jag åker mot flygplatsen halv 3 i natt! :)
ha det bra! pusshejs <3

In Another Life

Hejsan! sitter hemma hos mamma nu. fyfan vilken natt, inte mycket sömn. åker hem från kpg runt 2 - kvart över 2, kommer hem till malin runt hlav 3, då står ett utav deras fönster vidöppet ;o första tanken var: lasse har kommit hem på något vis och öppnat fönstret. sedan när vi kommer fram till trappen vid dörren ligger det massa papper som är nerblodat ;o malin får panik och springer in - lasse är inte hemma - vi letar i hela husetmen ingen är hemma alls. sedan går sussie in i deras sovrum, och under fönstret ligger en sönder kryka på golvet, andra tanken - det har bli vit inbrott - sedan efter ett tag så ringer någon och säger att lasse är inne på akuten i v-ås, för han har blivit misshandlad. och att det var lasse som hade klättrat in genom fönstret för han hade inga nycklar. fynfan vilken natt. och lasse har inte fåt tkommit hem än, och kommer troligt vis inte få komma hem fören i kväll. hela hans ena sida utav ansiktet är helt svullet ror jag sussie sa. usch!. tycker så synd om alla dom, malin amanda och sussie. och såklart om lasse.
vaknade runt 12 och var helt död. och jag somnade runt 4 tror jag. och nu ska jag duscha, sedan börja packa! för i natt drar jag till ROM! =D så blir inte mycke sömn i natt heller. hehe. men ajg får sova på planet och i bussen till flygplatsen (: hehe.
så det kommer inte bli några inlägg underhela veckan. om jag inte hittar någon data jag kan låna och skicka in ett litet inlägg (: men jag skriver mera under dagen! ha det så bra nu! <3

identitet iskall

kom nyss hem till pappa igen. efter en hel dag ut på yran! oh gud så varmt det har varit! nästan dött av värme chock! haha. jag har köpt två tröjor idag=) med egen text, på ena står det "TILLHÖR MALIN" och på andra står det "SPRING NICHT" och så har jag åkt karuseller :) virvelvinden är ju bara för kul! och så har jag kollat på när band har spelat, Ken Ring var i lilla kpg också (: han var ganska så bra :) hehe speciellt en låt! kommer inte ihåg vad den heter men iallafall (: haha.
skriver mer i morgon, eller i dag blir det, men nu ska jag hem till malin, ska sova där (: <3 ha't bra! <3

yran

yran var fett kul i går! :D berättar mera i kväll eller så. ska ut nu också! :) ha't bra! <3

i morgon natt åker ´jag till rom! <3

köpingsyran

tjohej! (: sitter hemma och väntar på att malin ska komma nu (:
blev ingen skola idag, känns lite onödigt att åka dit, fixa och ha åtterkoppling om hur miljöprojektet har varit. så stannade hemma istället (: och idga är det köpingsyran! ååh det ska bli såå kul! =D och vädret är ju perfekt idag! knappt något moln på himmlen och solen lyser, lite vind som svalkar ibland! helt underbart! :) och jag ska åka batman! haha. annars har jag sagt åt michelle att hon ska tvinga mig att åka xD haha! och så kommer jag krossa hennes hand (A' haha! i i natt runt 20 övwe 12 ska jag se fakie! <3 sedan ska vi åka hem ;p hehe. kommer inte kunna skriva nått mera idag. för jag vet inte hur man bloggar från mobilen ;p hehe.
hoppas ni får en bra dag idag! :) pusshejs <3

Im so 3008, You so 2000 and late

tjohej (: sitter hemma hos malin nu! ska snart bleka hennes hår.
seminariet gick väll sådär. hehe. pratade inte så mycket men iallafall ;p hoppas att jag får G iallafall ;D hehe. och svenskan gick åt skogen xD hahahha!
i kväll händer inte så mycket.
och i morgon ska jag inte till skolan. känns väldigt onödigt! börjar 12, fixa och återkoppling angående hur projektet har varit. och sedan slutar man ;o så jag ska stanna hemma (: hehe
aja. nu ska jag bleka malins hår! ha't bra! <3

some say love, it is a flower

tyskan gick faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle göra :) hehe. efter att jag hade redovisat och så så fick jag gå och leta efter bilder som vi ska ha till ett kollage ;p hehe. fattade inte rikigt upg, men iallafall ;p hehe
har snart seminarium. det kommer inte gå bra! hehe. men vi får se hur det går, det kan ju bli bättre än vad man tror.
nu måste jag gå och läsa på lite till! ha't bra!<3

I hope, I believe, I fall apart

regnig morgon idag, mitt hår krullade upp sig när jag gick till bussen i morse. hehe. var tvungen att åka till skolan en timme tidigare, för jag måste plugga på min tyska. och det håller jag på med nu. tänkte bara skriva en liten rad här och ta en liiten paus från arbetandet. som jag sa i tisdags(tror jag) så måste jag göra om mitt muntliga som jag gjorde då. men det blir nog bättre idag. har gjort lite ändringar och sånt! bara inte nerverna tar över helt. då kommer det inte bli bra. men ja.det ska nog gå (: hehe. Tyskan börjar kvart i 10, och idag får vi.. dadaaam.. pankakor till lunch (som varje torsdag) hehe. och 12 har jag miljöpromlems seminarie. har läst häfterna. så det ska nog gå bra. och man kan ju redan lite grann om det. och sedan tror jag att jag ska ha muntligt i svenska, ska prata om Tokio Hotel <3 efter det slutar jag,hoppas jag hinner med 2 tåget från v-ås (:
aja, nu ska jag fortsätta så att jag blir klar :) ha en bra dag! <3KG PARTY; DAS KWACKZ - THE ANK SONG!Jag vet, bilden är fett fail och allt. kameran på min  mobil suger, men jag är iallafall den vita saken i mitten xD och den som hörs mest xD hahhaa! låter som en kossa. hehe (a' och vi failade till det ganska mycket på andra versen, men ja xD haha.

I learned from you..

god morgon! sitter här och äter frukost, macka med mackrill och majonäs, så gott! :) natten har varit realativt jobbigt. hade svårt att somna, tror att jag somnade runt 1-2 ;o och så vaknar jag runt halv 5 och kan inte somna om ;o låg iallafall kvar i sängen, och läste ett tag. och så gick jag upp vid 6 (:
usch! idag smäller det tjejer, vårat genombrott xD haha! spelning med Das Kwackz inför hela skolan! uuusch! och jag som har sådan scen skräck! jag kommer få hjärtattack! hehe ;p så byebye, om jag inte skriver nått mer på ett tag, så vet ni varför xD då ligger jag på bårhuset ;p haha! nej men de ska nog gå bra, om jag inte får sådan scen skräck att jag glömmer bort hela texten, men som tur är, så sjunger jag inte själv! det hade jag aldrig klarat av! hehe
men ja, jag ska nog slänga i mig mackan nu! sedan fixa mig!
hoppas ni får en bra dag! pusshejs <3

And I promise myself, I ain't nobody's, I just wanna be free

ååh, tyskan gick helt åt skogen som jag sa! haha, första gången så läste jag, kollade hela tiden på texten, kunde inget. sedan var jag tvungen att göra om det, och då använda mig av min planch bara. sedan gick de i tyska 2 gå, så då blev de bara jag där. ingen annan var där. då gick vi igenom vad jag kunde ha gjort bättre. och annat. men hon sa att det mesta var bra. bara att jag ska tänka på att inte ha för långa meningar, och att jag ska använda mig avplanschen och så. hehe. och så fick jag läsa om texten ur mitthuvud några gånger till, och då skulle jag visa på planchen om vad det var jag sa. och så sa hon att jag skulle göra det på torsdag igen, inför tyska 2 igen. och då skulle jag lägga dit lite mera på planchen, och inte ha nått papper. eller bara punkter. hehe. och jag som hatar att prata högt inför folk. och så ska jag göra det TRE gånger på samma dag, Tyska, Svenska och Miljöproblemen i världen! ;o jag kommer dö! hehe.

och i helgen är det Köpingsyran! på fredag ska jag gå med malin, och lite ibland massa andra. och på lördagen, men massa xD orkar inte skriva massa namn (a' hehe. men jag kommer inte ha nå pengar, typ 100 kr eller nått ;o usch! men jag måste ha alla min andra pengar till jag ska till rom, planet går typ 7 eller nått på morgonen, och så flygbussen från arboga går typ 3 tror jag ;o så måste åka från kolsva HALV TRE! jag kommer vara död! men får sova i bussen och på¨planet :) hehe. ska bli sååå kul att åka dit! :) längtar sjukt mycket! :D hehe.

aja. ska gå till affären en liten snabbis nu! ha en bra dag! :) pusshejs <3

Get Crunk

heii! sitter i skolan nu, har första lektionen om lite mera än 30 minuter. har tyska ska redovisa om Groβer Stern, Straβe des 17. Juni och Siegessäule, och det kommer gå helt åt skogen kan jag lova! haha. får väll göra mitt bästa ;p hehe
runt kvart över 9 halv 10 befann sig jag anna, evelina och michelle inne i musikrummet/studion och repade inför KG-partyt, det ska nog gå bra. om jag inte blir allt för nervös och glömmer bort hela texten jag ska sjunga. btw. Johanna kom lite senare och hjälpte mig med sången :) för jag tänkter då inte sjunga själv. det kommer jag aldrig göra! haha. never in my life, säger ja xD haha! sedan var det lunch, äckligt! usch! fy och blä! och nu är jag hungrig. får väll laga till något när jag kommer hem till paps lägenhet ;D
fast innan måste jag hem till mina kusiner och lämna påsar som min moster har köpt av mig (: hehe. annars häner inte så mycket måste plugga inför seminariet på torsdag iallafall. det kommer också gå åt skogen. kommer inte våga prata nått xD haha. så feg och blyg som jag är (a' hehe
aja. nu ska jag sätta mig inne i ett grupprum och öva inför tyskan (: och så får vi se hur det slutar xD hehe.
ha en fortsatt bra dag! pusshejs <3


Globen here we come!

nu har jag och bästa vän bokat biljetter till den 14 Juli 19.30 i globen, för då kommer brittan dit! :D ååååh kommer bli sååå jävla kul! :D längtar som fan! :D hehe
aja, ska snart göra mig en kläm-macka som jag kallar det för :D jammsie :D hehe!
aja,. ha en bra kväll! pusshejs

radio, sånt är livet

hey ;D
dagen har varit lugn. inte så mycket plugg. jobbade lite med en grupp uppgift på halva matten sedan fick vi sluta för att vi är så bääst! xD haha. och sedan hade vi ingenting på eftermiddagen, eller lärarna sa att jag och anna skulle ha basgrupps handledning, men camilla hade försvunnit och så blev det inget ;o så vi gick till stan kollade runt lite, och jag köpte en liten portmonä (?) i svart skinn, enkel att ha med och sånt! vilket är skönt ;D hehe. fast vi var tillbaka till skolan runt kvart i 3 för 3 skulle vi ha möte inför KG-partyt :) usch! jag längtar inte, sjunga inför hela skolan! jag kommer dö! xD haha! och våran låt är ju för bra! ankor som tar över världen (y) hehe
och nu sitter vi här och ska snart sända eller ja, om 25 minuter om man ska vara precis. och idag handlar vårat program och smink, som jag nämde i förra inlägget (: hehe. aja. nu ska vi peppa varandra xD haha. eller ja, jag säger massa roliga saker, och skrattar medans dom sitter på sina as och kollar på mig som om jag är helt dum i huvudet xD hahhaa!
ha en bra dag! :)

I am happy :)

JAAA! jag ska på Britney Spears! =D om inte biljetterna är slut villsäga ;o men JÄVLAR om dom är de! då blir jag mindre glad! då kommer jag börja tjura kan jag lova ;o haha! men jag vill se'na! jag ska se henne! :p hehe
tack morfar för att jag får låna pengar av dig så att jag har råd med att gå :) <3sitter inne i mum med carro <3 har just ätit, blev en macka. fyfan vad äcklig mat idag! typ gräddstuvad pyttipanna ;o ser fan ut som spyor! uuusch! har egentligen slutat, fast jag ska ha basgruppsmöte. och ett möte angående KG-partyt på onsdag där vi ska uppträda med våran låt 'tha ank song' meeed tha kwackz =D haha. men jag kommer dö! haha så jävla nervös jag kommer bli. hehe. iallafall efter de mötet är det radio. idag handlar det om smink, är det okej för killar att använda smink, när började vi sjävla använda de, i vilken ålder börjar man tänka på smink m.m.
sedan blir det hem! kommer hem runt 8 tror jag, och då ska jag träffa bäztis <3

ska du eller vill du gå på britneys konsert som är den 13 eller den 14 Juli? :) jag ska nästan helt säkert gå! :)

hoppas du får en bra dag! pusshejs!

plugga plugga plugga..

ååh, nu har jag läst 20 sidor utav 31, och jag är helt slut i halsen, eftersom att jag läser högt för mig själv. tycker att det går in bättre då, eftersom att då måste man läsa och säga orden (: hehe. nu ska jag fortsätta läsa de sista 11 sidorna om "VÄXTHUSEFFEKTEN – ur ett samhälleligt perspektiv! " de föregående 20 sidorna var om lite annat, bla. att hela värden påverkas av ökad medletempera tur, antarktis havis smälter, vad förändringarna har för effekter på människans hälsa, översvämmningar blir allt vanligar m.m.
aja. ska fortsätta nu, så att jag blir klar någon gång i dag ;p hehe.
ha't bra!

The light in the tunnel

hejhej ;p
kom nyss hem från kyrkan. har pratat om hur det blir med rom och så, hur vi tar oss till flygplatsen och sånt (: blev även att äta pizza. jummie :D hehe
och nu ska jag råplugga till ett seminarium vi har i morgon eller på tisdag ;o som vi får reda på i morgon, alltså vilken utav dagarna vi har ;o och jag fick reda på det idag ;o hehe, kuul! eller inte! så nu måste jag plugga!
ha de bäst! :)


I Believe in angels

vaknade runt kvart över 10 hemma hos bäztis, av att jag fick sms (: låg ett tag och drog på madrassen, sedan började jag läsa Daniel pratar inte av Marti Leimbach. Boken är så himla bra! Handlar om en kvinnas kamp för sin son som är Autistisk, han är 3 år gammal och kan inte prata. mamman gör allt hon kan för han få honom att börja prata, pappa lämnar kvinnan. Men när hon träffar en lekteraput så börjar han lära sig att prata långsamt men säkert. Boken är iallafall helt fantastisk!
iallafall, malin vaknade runt halv 12 tror jag. sedan runt 12 tror jag klockan var, så började jag min cykel resa till kolsva, fast jag stannade påp big inn för att köpa lite godis jag kunde äta på vägen, och så hälsade jag på mamma när hon jobbade (:
ohc gud vad jobbigt det var att cykla 1½ mil i stekande sol, och när vinden är varm ;o haha! ni skulle ha sätt mig när jag kom hem, det bokstavligt talat rann om mig xD haha!
så när jag kom hem blev det att ta en kall dusch! och det var det skönaste jag gjort på ett tag (: hehe
och nu tar jag det bara lugnt. om ca. 1 ½ timme ska jag ner till kyrkan, assistentmöte om rom resan som är om 1 vecka ;o känns lite läskigt ändå ;p men såå kul de ska bli ändå! åker ju med ett så skönt gäng :) <3
men innan mötet är det ungdoms café (:

hoppas ni har haft en bra dag idag! och kommer ha en fortsatt bra dag! puss <3

britney spears

åååh, jag och malin vill gå på Britney Spears när hon kommer till sverige, men jag har inga pengar :(
så där rök den idéen ;( men någon gång i framtiden SKA jag se henne! hennes musik har varit med mig så länge jag minns, såklart man vill se henne någon gång då! ;o
jag får väll sitta och spara pengar varje månad tills nästa gång hon kommer till sverige, om det blir någon nästa gång xD hehe


walkin' on sunshine

sitter hemma hos bäztis, hon har roligt, sitter och tar kort på sig själv och sedan gör så att bilderna blir antingen ihop tryckta, eller uppblåsta xD haha.
medans jag sitter här och äter Kanolds Gräddkola original, super goda! eller vad tycker ni? (: och så lyssnar jag lite på Aly & A.J!
dagen har varit helt okej, jag och bäztis har varit ute och blåst såpbubblor. haha. såpbubblor får så härliga färgen, när dom skimarar och allt. sedan har jag träffat mamma, petra, moa och syster ett litet tag. första gången jag ser min lilla syster på lite mera än en vecka, hon har ju varit i polen och varit i konsentrationsläger och sånt.
ikväll ska iallafall jag och bäztis kolla på "barnhemmet" och äta chips :) har länge velat se filmen, har bara inte släpat mig upp och hyra den, men idag så gjorde vi det (antagligen eftersom att vi ska se den ikväll xD haha)

Btw. jag har fått alla plastpåsar sålda nu =D känns riktigt skönt. fast, alla pengar har inte kommit än. ;/ men det ska nog gå, får dom iallafall under nästa vecka! hehe.
aja. nu ska jag vara social mot min bästa vän lite :) ha en bra kväll/eftermiddag <3

(kolla på bäztis blogg för mer bilder från dagen)


The winner takes it all

nu åkter jag hem till malin! muntra upp henne lite! <3
skriver mera sen! hinner inte mera nu, bussen går om 15 minuter:) byebye

Bilder från min och alex såpbubbel dag


Foto: Alex, apanka@blogg.se, Fusklapp@bdb


(kolla inte på mina vader, feta jvlar)
Foto: Alex, apanka@blogg.se, Fusklapp@bdb


blåås, blåås fina små bubblor :)
Foto: Alex, apanka@blogg.se, Fusklapp@bdb


"kolla vad jag har gjort!" *visar stolt upp min bubbla xD*
Foto: Alex, apanka@blogg.se, Fusklapp@bdb


Foto: Alex, apanka@blogg.se, Fusklapp@bdb


Foto: Jag
Modell: Alex


I'll be right here, just call my name, and I'll come runnin'

god kväll! :)
dagen har varit ganska så händelserik (: sov ju hos bäztis i natt, kul som alltid. vaknade runt halv 10 tror jag. låg kvar ett tag, sedan gick vi upp och åt frukost och sedan fixade jag mig. runt 12 tror jag åkte jag hem till pappa, var där ett tag. sedan träffade jag linda, länge sen sist :P hehe. mötte henne vid lidl, sedan cyklade vi till stan, jag skulle ta ut pengar, efter det cyklade vi vidare till donkan. och när vi var klara och jag skulle låsa upp min cykel, märkte jag att jag låst upp fel cykel ;o hahha! gud, stackars den som ägde cyklen om han/hon blev klar före mig ;o haha! kommer ut och märker att ens cykel är låst med ett annat lås xD haha! fyfan. iallafall. sedan åkt vi till big inn, gick runt där inne och jag köpte naturgodis och hon vanligt godis (; efter det åkte vi till Skinn gubben, kollade lite där. sedan åkte vi hem till henne. där skulle vi ha kollat på film, men då fick vi inte igång tv duk saken. så kollade på vanliga tv, på någon film som gick där. åkte hem runt 6, var där i kanske 15 minuter, sedan skjutsade pappa mig till mamma (: var här hemma ett tag, sedan gick jag och alex till affären, och jag tappade en tjuga också ;o lyckat! men jag köpte iallafall "blåsbubblor" som det stod på burken xD haha!. sedan gick vi hem till aelx så hon kunde hämta sin kamera, och hon fotade mig när jag gjorde såpbubblor :D kommer kanske in bilder senare :) annars, kolla på hennes bdb "Fusklapp" heter hon där (: jag fotade även henne lite :) och nu har jag inte gjort så mycket mera, ska duscha snart tror jag! :)
och i morgon ska jag till kpg igen ;D träffa bäztis och göra henne lite gladare <3
Ha en bra kväll! :)

Got the hunger and the stars in my eyes

yey, nu är mitt "bakhår" och underhår blondare :) idag har det blivit mycket hår färgning för min del, både amandas och bäztis hår är blekta idag ;D
och så har jag och bäztis kollat på Gray's och ätit jordgubbar, jag med vispad grädde, ååh det var så gott :) fast, fick riktigt ont i magen efteråt.. usch.. säg inte att jag inte kan äta grädde nu också. kan inte dricka mjölk, får sjukt ont i magen utav de..
men aja. tror att vi ska ut och gå på en kvälls promenat snart :) kanske till OK och köpa något litet att mumsa på (: <3 hehe. 

 

I'm at the starting line of the rest of my life as ready as I've ever been

usch, cyklade till köping på 50 minuter, med pauser för att svara på sms och i motvind ;o och det är fan 1½ mil ;o haha! och när man kommer till köping, då såklart ska det börja regna ;o haha! fast det var inte mycket. 
iallafall när jag kom hem till malin var jag helt slut, la mig på hennes säng och pustade ut xD
sedan cyklade vi in till stan, malin skulle hämta pengar hos hennes pappa, för hon ska hämta ut några halsband hon har beställt. och så gick vi och kollade på din sko, och jag hittade världens snyggaste skor ;o ååååh jag vill ha! fan bara att dom var så jävla dyra! kostade fan 599 kr ;o men dom var ögon godis (a'  och så hittade jag ett par andra sneakers typ ljusgråa ljusrosa och vita. assköna, dom vill jag också ha. men om jag köper dom ( dom kostade 299kr ) så skulle jag inte ha mycke pengar kvar. och jag måste spara lite (a) haha. inte köpa slut på pengarna direkt som jag brukar. hehe.

aja. nu ska vi snart äta tror jag, sedan ska vi bleka malins hår, och mitt underhår =)
ha en bra dag! <3


Some day I'll wich upon a star
And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops
Away above the shimney tops
That's where you'll find me

Ich muss durch den monsun

haha, nu ska jag cykla in till köping ;o haha! jag kommer dö xD och så ska jag sova hemma hos bästa vän! ska bleka hennes hår :) undrar hur det blir, säkert typ orange eller nått sånt xD haha!
aja. nu måste jag gå. ska först hem till mormor och hämta cykeln, sedan till affären och köpa blekning :) och lite annat! aja. ha't bra! <3

Ananas med Vaniljglass, super gott! :)

åh, mamma gjorde Ananaspaj idag, första gången, var lite skeptisk. låter lite underligt med ananas i paj ;o men det var förvånansvärt gott :Dför er som kanske vill ha reseptet så kommer det här :

200 grader i 25 minuter (över och under värme)

Degen
150 g smält smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
Rör ihop de torra ingradienserna. Häll sedan i det smälta smöret och rör sedan med en gaffel. Och pressa sedan ut degen i en pajform.

Smeten
1 burk avrunnen ananas
2 dl cream fraiche
½ dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
blanda ihop ingradienserna och häll sedan ner smeten i pajformen, stoppa in den i mitten av ugnen, och låt den stå och grädda i 25 minuter i 200 graders värme. Servera gärna med vaniljglass så blir det supergott :)

I'ts my time to live now

usch, nationella om 15 minuter. kommer gå åt skogen helt! och det är den svåra delen. men jag har iallafall power king och break <3 det lättar upp mitt bröst lite grann iallafall ;p haha.
sitter i skolan inne i mum och lyssnar på esc låtarna. Jag och malin orkade inte kolla klart på de i lördags när de var. så får lyssna på låtarna nu istället ;p hehe.
jaa. ska nog gå och förbereda mig lite inför provet nu. så att jag iallafall har läst på lite (a) hehe. hatar att plugga inför matte prov. vet inte hur man sak göra.. men aja.
ha en bra dag! (:

there is no need to protect me.